Известие

Collapse
No announcement yet.

странен проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

za prekusvaneto

това прекусване идва от комутатора.вземи си нов 48 лв. :идеа:
    alfa 155 1.8 ts

Comment

Re: za prekusvaneto

Първоначално публикувано от vankata 155 gta
      това прекусване идва от комутатора.вземи си нов 48 лв. :идеа:
      Верно ли бе колега а пък ние тука се чудиме кво става с тия коли я сега ни обесни кой от двата комутатора да смениме

П.С. Много мразя някой да се изхвърля крайно и то неподготвен Мое мнение
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

маи нъкои се ядосва а????сорръ тогава............... няма да се повтори!!!но все пак пробваите да смените и двата
        alfa 155 1.8 ts

Comment

Здравейте колеги!
          Виждам че не съм единственият с този проблем. Аз смених горивната помпа с оригинална заедно с оригинален горивен филтър на Бош /само така можех да се ползвам от гаранцията на помпата/. Аз комутатори съм сменял преди време вече. Но Крис11 писа за някакви кабели под акомулатора. Къде са те. Бобо говори за реле на "еку". Това добре но бъдете снизходителни и ми кажете какво наричате "еку". Предполагам има отношение към т.нар. компютър на автомобила.
          Тук искам да вмъкна, че при мен колата ми прави тази мизерия само на дълъг път засега и то невинаги. Къде зад акомулатора се намира това еку че да го зачистя и да видим какво ще се получи... Иначе на елкон колата се държи с перфект ипоказатели. Не мога да разбера къде е причината.
          алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

@koko

да колега "еку" означава компютъра на колата или управлението на двг-то както искаш го наричай и се намира под жабката, а не зад акумолатора
            зад акумолатора се намира куплунг с релета едно от които подава захранване на въпросното "еку"
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Карам си колата с този проблем от 3 години
              Минах през 4 сервиза и никой нищо не може да ми каже...

Открих още няколко зависимости:

1.Като дигна над 160км/ч. се получава същото.
              2.Винаги минава за 2-3 минути ако е извънградско или 20-30 ако е градско.

Това за релетата и кабелите не го знаех и не съм го пробвал, ще го пробвам след 2-3 едмици и ще ви кажа какъв е резулата. Иначе останалите неща съм ги пробвал и не помагат (акумулатори, болтчета, свещи, филтри и т.н.)
              155 TS 2.00i - След като веднъж човек се качи на Алфа, не може да кара друг автомобил до края на живота си

Comment

Working...
              X