If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги!
Виждам че не съм единственият с този проблем. Аз смених горивната помпа с оригинална заедно с оригинален горивен филтър на Бош /само така можех да се ползвам от гаранцията на помпата/. Аз комутатори съм сменял преди време вече. Но Крис11 писа за някакви кабели под акомулатора. Къде са те. Бобо говори за реле на "еку". Това добре но бъдете снизходителни и ми кажете какво наричате "еку". Предполагам има отношение към т.нар. компютър на автомобила.
Тук искам да вмъкна, че при мен колата ми прави тази мизерия само на дълъг път засега и то невинаги. Къде зад акомулатора се намира това еку че да го зачистя и да видим какво ще се получи... Иначе на елкон колата се държи с перфект ипоказатели. Не мога да разбера къде е причината.
да колега "еку" означава компютъра на колата или управлението на двг-то както искаш го наричай и се намира под жабката, а не зад акумолатора
зад акумолатора се намира куплунг с релета едно от които подава захранване на въпросното "еку"
Карам си колата с този проблем от 3 години
Минах през 4 сервиза и никой нищо не може да ми каже...
Открих още няколко зависимости:
1.Като дигна над 160км/ч. се получава същото.
2.Винаги минава за 2-3 минути ако е извънградско или 20-30 ако е градско.
Това за релетата и кабелите не го знаех и не съм го пробвал, ще го пробвам след 2-3 едмици и ще ви кажа какъв е резулата. Иначе останалите неща съм ги пробвал и не помагат (акумулатори, болтчета, свещи, филтри и т.н.)
155 TS 2.00i - След като веднъж човек се качи на Алфа, не може да кара друг автомобил до края на живота си
Comment